miercuri, 3 septembrie 2014

Filat, „Zina carabina”și coaliţia  post-electorală

După eliminarea   din PCRM a  „grupului Filat” in frunte cu Mark Tkaciuc, marele combinator de la Lăpuşna și-a găsit un  alt partener de stânga, pe nume  Igor Nicolaevici Dodon.  


Este cunoscuta slăbiciunea lui Vladimir Vasilievici pentru Igor Nicolaevici, încă din perioada când acesta era vice-premier şi ministrul economiei in guvernul comunist.  Parteneriatul celor doi a luat naștere odată cu de decizia lui Igor Nicolaevici,  de a-l păstra in funcția de director la IPTEH pe  Fiodor Baliţchi la rugămintea lui Vladimir Vasilievici. Se zice ca aceasta favoare i-a adus lui Vladimir Vasilievici nişte beneficii, cifrate la suma de 15 milioane de lei. 


Relata dintre cei doi a  fost cimentată după ce Igor Nicolaevici l-a votat pe Nicolae Vasilievici Timofte in funcţia de Preşedinte al RM contra sumei de 3 milioane de Euro.   Prietenia a devenit  „beton”, la data de 13 februarie 2013, când Vladimir Vasilievici la indicația patronilor lui Igor Nicolaevici a distrus betonul AIE.

Drept dovadă a parteneriatului dinte cei doi, un portal de știri din dotarea lui Vladimir Vasilievici, cunoscut în popor cu denumire “Tribuna lui Filat” promoveaza la greu coloana a cincea a Federație Ruse din Moldova, ce acționează sub acoperire in cadrul “Partidul socialiștilor”.

Fiţi atenţi ce CV mieros a Zinaidei Greceanîi publică tribuna lui Filat : „…deputat socialist în Parlamentul Republicii Moldova, ex-prim-ministru al Republicii Moldova, ex-ministru al finanţelor, a înregistrat un spot video în care şi-a expus opinia vizavi de pieţele tradiţionale ale Moldovei, precum şi vizavi de organizarea unui Referendum Naţional.

La aceasta se adugă şi un spot electoral al coloanei a cincea din Moldova, de toată splendoarea:
Fantastică metamorfoză! „Zina carabina” redevine „deputat socialist în Parlamentul Republicii Moldova, ex-prim-ministru al Republicii Moldova, ex-ministru al finanțelor
Pentru a crea aparenta unei echidistanţe totale, “Tribuna lui Filat” se citează pe sine însăşi …: “ După cum transmite TRIBUNA,  deputatul consideră că ţara noastră trebuie să fie condusă de o echipă de profesionişti, menţionînd că o asemenea echipă la Guvern a fost şi ea a muncit în interesele statului. Zinaida Greceanîi crede că interesul economic al Moldovei este în Uniunea Vamală.
Am fi putut striga cu toţii URA TOVARĂŞI!, daca la 8 aprilie 2009, Zina Carabina nu cânta cu totul altă piesă: "Politia va folosi toate mijloacele, inclusiv armele din dotare". Este cazul să amintim că anume pentru această declarație antologică, Zinaida Greceanii a fost numită în popor "Zina carabina".  

Vladimir Vasilevici, promovându-l pe Igor Nicolaevici, se face a uita împotriva cui urmau a fi folosite armele... Împotriva oamenilor care l-au votat şi care l-au adus la putere pe Vladmir Vasilevici şi toata banda sa (Balţchii, Banaruc, Recean, Efrim, Vicol, Sandulachi, etc). 
Consecventa persoana este Vladimir Vasilievici, nu-i aşa? Ieri era Zina Karabina  dar astăzi „deputat socialist în Parlamentul Republicii Moldova, ex-prim-ministru al Republicii Moldova, ex-ministru al finanţelor”.

Înainte nu înapoi, Vladimir Vasilievici!

Pentru cei mai tineri care nu stiu cine-i Zinaida Greceanii: 


- ex-prim-ministru al Republicii Moldova, numită în funcție de  Vladimir Voronin, (care la rândul său a fost votat în funcţia de președinte al RM de către Vladimir Filat la 4 aprilie 2005) 
- șefă a ex-ministrului de interne Gheorghe Papuc, responsabil pentru maltratarea tinerilor şi moartea lui Valeriu Boboc
- În mandatul dnei Greceanii, Republica Moldova a fost transformată într-un veritabil stat poliţienesc şi mafiot. 
 -  În perioda guveranrii Grecanii - Dodon, au fost create toate schemele criminale de delapidare a banilor publici, pe care le foloseste cu succes astazi Vladmir Filat. 
- La 16 martie 2012 l-a votat in funcţia de preşedinte al Moldovei pe Nicolae Timofti, contra sumei de 3 milioane de Euro. 
- actualemnte este deputat socialist, prmotor a intereselor imperiale ruseşti în Republica Moldova.     
- actual deputat socialist în Parlamentul Republicii Moldova, preient apropiat cu Vladmir Filat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu